Inschrijvingen

De inschrijvingen impliceert verschillende stappen:

1. Alle deelnemers aan de wedstrijd moeten het ONLINE-aanvraagformulier invullen en het inschrijfgeld betalen met creditcard na het invullen van het aanvraagformulier OF met bank transfer aan: «Ecole de Musique Tchaikovsky». Bank: ING; IBAN: BE94 3101 7895 7814; BIC (SWIFT): BBRUBEBB. Vergeet niet «Merci, Maestro! »En de voor- en achternaam van de kandidaat op de betalingscommunicatie.

 

2. Een kopie van de paspoorten van de deelnemer en de begeleidende persoon (personen) en een informele foto van de kandidaat in jpeg-formaat naar: info@mercimaestro.be. Als bepaalde informatie of een document ontbreekt, wordt de registratie geannuleerd.

 

3. Verzend een videobestand met uw recente prestaties voor de voorselectieronde.

 

Alle documenten moeten vóór 25 februari 2020 worden ingediend.

Let op: door het aanvraagformulier in te vullen, verklaart u dat u akkoord gaat met de Algemene voorwaarden van de pianoconcours “Merci, Maestro!”.

 

Kennisgeving van acceptatie of niet-acceptatie voor de wedstrijd zal naar alle aanvragers per e-mail worden gestuurd na verificatie van het ingevulde aanvraagformulier en na ontvangst van betaling van administratiekosten en andere bovengenoemde documenten. Onvolledige aanvragen worden niet geaccepteerd.

 

Alle vragen over de aanvraagprocedure kunnen worden gemaild op: info@mercimaestro.be.