Word Vrijwilliger

Bent u geïnteresseerd in een ervaring op het gebied van organisatie van een internationaal cultureel evenement? Wil je iets nieuws uitproberen, ervaring opdoen, vaardigheden ontwikkelen, je carrièreperspectieven verbeteren en nieuwe mensen ontmoeten?

Als dat zo is, nodigen de Tchaikovsky Music School (non-profit organisatie), in samenwerking met de Jeunesses Musicales, u uit om deel uit te maken van het organisatie proces voor de internationale competitie voor jonge pianisten «Merci, Maestro!». Het evenement vindt plaats van 22-26 April 2020.

Als je besluit om vrijwilliger te worden voor het evenement, zou je ons helpen dichterbij te komen om ons doel te bereiken om het internationale culturele toneel nieuw leven te geven, door middel van dit project dat jonge piano spelers uit België en andere landen zal omvatten.

Geef uw hart stem door uw geven en vrijwilligerswerk! Breng je hart en je gevoel voor humor naar je vrijwilligersdienst, samen met je enthousiaste geest, die op zich een onschatbaar geschenk is. Wat je terug krijgt zal onmeetbaar zijn!

De rol van de vrijwilliger in het project

We zijn op zoek naar dynamische, gemotiveerde mensen met een enthousiaste geest om ons te helpen in deze moeilijke maar spannende taak.

Afhankelijk van hoeveel tijd u sparen, u fulltime of parttime vrijwilligerswerk kiezen.

Sommige missies vereisen een aanwezigheid voor het evenement, bijvoorbeeld het helpen met logistiek, het opzetten van de locatie van het evenement, het instellen van gebieden voor drankjes, enz. Andere taken zullen plaatsvinden terwijl het evenement zelf plaatsvindt. Deze taken omvatten gastvrije gasten, gastvrij de jury en de deelnemers, helpen bij het serveren van drankjes, fotografie, enz.

Voordelen van vrijwilligerswerk

  • Werken in de branche die u interesseert;
  • Ontmoet mensen die uw interesses en passies delen ;
  • Ontvang twee gratis kaartjes voor het concert van de prijswinnaars;
  • Na restitutie van alle aankomst en vertrek transportkosten;
  • Eten en drinken aangeboden tijdens een werkdag en meer.

Door het invullen van de inschrijvingsformulier, wordt u gecodeerd in een lijst met vrijwilligers, zodat we u kunnen contacteren om u aan een specifieke missie toe te wijzen en te zien of de taak bij u past volgens uw schema en voorkeuren.

Wij danken u bij voorbaat voor uw deelname.