Vrijwilliger worden

Bent u geïnteresseerd in een ervaring op het gebied van de organisatie van een internationaal cultureel evenement? Wilt u iets nieuws proberen, ervaring opdoen, vaardigheden ontwikkelen, uw loopbaanvooruitzichten verbeteren en nieuwe mensen ontmoeten?

Zo ja, dan nodigt de Tsjaikovski Muziekschool (non-profitorganisatie), in samenwerking met de Jeunesses Musicales, je uit om deel te nemen aan de organisatie van het Internationaal Concours voor Jonge Pianisten "Merci, Maestro!". Het evenement vindt plaats van 22 tot 26 april 2020.

Als u besluit als vrijwilliger aan dit evenement deel te nemen, helpt u ons dichter bij de verwezenlijking van onze doelstelling om de internationale culturele scène nieuw leven in te blazen, via dit project waarbij jonge pianospelers uit België en andere landen betrokken zullen zijn.

Geef stem aan je hart door te geven en vrijwilligerswerk te doen! Breng je hart en je gevoel voor humor mee naar je vrijwilligerswerk, samen met je enthousiaste geest, wat op zich al een onbetaalbaar geschenk is. Wat je ervoor terugkrijgt zal onmetelijk zijn!

De rol van de vrijwilliger in het project

Wij zijn op zoek naar dynamische, gemotiveerde mensen met een enthousiaste geest om ons te helpen bij deze moeilijke maar opwindende taak.

Afhankelijk van hoeveel tijd je kunt vrijmaken, kun je kiezen voor voltijds of deeltijds vrijwilligerswerk.

Sommige opdrachten vereisen een aanwezigheid vóór het evenement, bijvoorbeeld helpen met de logistiek, het opzetten van de locatie van het evenement, het opzetten van ruimtes voor drankjes, enz. Andere taken zullen plaatsvinden terwijl het evenement zelf aan de gang is. Deze taken omvatten het verwelkomen van gasten, het verwelkomen van de jury en de deelnemers, het helpen bij het serveren van drankjes, fotografie, enz.

Voordelen van vrijwilligerswerk

  • Werk in de industrie die je interesseert;
  • Ontmoet mensen die uw interesses en passies delen;
  • Krijg twee vrijkaarten voor het concert van de prijswinnaars;
  • Terugbetaling van alle vervoerskosten bij aankomst en vertrek;
  • Met eten en drank verstrekt tijdens een werkdag en meer.

Door het invullen van het inschrijvingsformulierwordt u gecodeerd in een lijst van vrijwilligers, zodat wij contact met u kunnen opnemen om u aan een specifieke missie toe te wijzen en te zien of de taak u past volgens uw schema en voorkeuren.

Wij danken u bij voorbaat voor uw deelname.