Een gastgezin worden

Wil je een actieve rol spelen in onze competitie? Word een gastgezin!

Geachte heer/mevrouw,
 
Onze academie - Brussels International Music Academy heeft verschillende creatieve projecten, waaronder het Internationaal Concours voor jonge pianisten " Merci, Maestro ! " www.mercimaestro.be
 
De internationale competitie voor jonge pianisten "Merci, Maestro" is op zoek naar gastgezinnen voor onze jonge internationale deelnemers.
De muzikanten zijn tot 25 jaar oud en nemen deel aan de wedstrijd die van 10 tot 14 april 2024 in Brussel wordt gehouden.
 
Ze komen aan op 9 april en vertrekken op 15 april 2024, sommige kandidaten komen aan op 10, 11, 12-13 april en vertrekken op 15 april 2024.
Deelnemers zijn verantwoordelijk voor hun eigen eten, reizen, enz. De rol van de gezinnen beperkt zich tot het ontvangen van de deelnemers onder hun dak.
Jongere deelnemers worden waarschijnlijk begeleid door een ouder.
 
Als je geïnteresseerd bent in dit voorstel, vul dan het online document in en stuur ons een kopie van je identiteitskaart (of paspoort) per e-mail info@mercimaestro.be 
 
Deze documenten hebben aanvragers nodig om hun visum te verkrijgen. We hebben de originelen nodig. We nemen contact met je op als het nodig is om visa te verkrijgen voor de deelnemers aan het vergelijkend onderzoek in het origineel ondertekende document (vragenlijst).
 
Om u te bedanken voor uw hulp, bieden wij u tickets aan (waarde van een ticket: 50 euro) voor het Gala van de Winnaars, dat zal plaatsvinden op zondag 14 april 2024 in de Gotische Zaal van het Stadhuis van Brussel. Het concert wordt gevolgd door een receptie.
 
Dit is een zeer verrijkende multiculturele ervaring en een kans om de carrière van een jonge kunstenaar te ondersteunen.
Wij danken u bij voorbaat en blijven tot uw beschikking voor verdere informatie over de organisatie van de volgende wedstrijd.
 
Gelieve, mevrouw, mijnheer, mijn beste wensen te aanvaarden,
Nataliya Chepurenko
Oprichter en artistiek directeur