Jury 2020 - 2021

Opgericht op initiatief van de Tsjaikovski Muziekschool in Brussel en met de steun van invloedrijke persoonlijkheden uit de muziekwereld

Nataliya Chepurenko (België)

Voorzitter van de jury, artistiek directeur en oprichter van de wedstrijd "Merci, Maestro!". Master in Piano Performing, Teaching and Chamber Music afgestudeerd aan het Tchaikovsky Conservatorium in Kiev, Oekraïne; het Koninklijk Conservatorium van Luik en het Koninklijk Conservatorium van Brussel, België. Nationaal voorzitter van de WPTA België (World Piano Teachers Association voor België), lid van de EPTA (European Piano Teachers Association). Gedurende verschillende jaren hoofdpianist van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen en " Brussels International Ballet School ", gastpianist bij vele internationale balletgezelschappen. Jurylid van verschillende internationale wedstrijden.

Milana-2

Milana Chernyavska (Duitsland)

Concertpianist, Pianodocent aan de Kunstuniversitet Graz, vele internationale onderscheidingen, >20 CD's opgenomen op bekende labels, jurylid bij de vele Internationale Pianoconcoursen waaronder ARD, München, Bluthner awardes (Vien) en anderen, piano afgestudeerd met onderscheiding aan het Staatsconservatorium Tsjaikovski en de Hith Muziekschool (Hochschule München).

Achille Gallo (Italië)

Een pianist vol passie en opwindend technisch in staat om de top van expressiviteit te bereiken boven elke mogelijke verwachting"(American Record Guide). Eclectisch musicus, fantasierijk, gepassioneerd, onconventioneel hij wordt beschouwd als een van de Italiaanse leidende pianisten van zijn generatie. Achille Gallo concerteert veelvuldig als solopianist, als kamermuziekspeler en met orkest in internationale Piano Festivals en prestigieuze Concertzalen. Zijn discografie telt 6 CD's voor prestigieuze internationale platenlabels zoals Neos Music GmbH, Velut Luna, Phoenix Classics, Xclassics Records. Nationaal voorzitter van de WPTA-World Piano Teachers Association in ITALY en oprichter-artistiek directeur van de Internationale Piano Competition "FAUSTO ZADRA". Hij is jurylid bij de meest prestigieuze internationale pianoconcoursen. Hij is professor piano aan de European Piano Open Academy in Italië en wordt regelmatig uitgenodigd om internationale masterclasses te geven over de hele wereld.

Tatiana Kozlova (Israël)

Mevr. Tatiana Kozlova docent aan het Israëlisch Conservatorium in Tel - Aviv, gaf les aan het Glier Kiev Instituut voor Muziek, Oekraïne. Pianiste en pianolerares, afgestudeerd aan de Tchaikovsky National Academy of Music in Kiev, Oekraïne. Mevrouw Kozlova geeft voortdurend les over de hele wereld in verschillende masterclasses, optredens op verschillende internationale festivals en wedstrijden in Litouwen, Polen, Nederland, Griekenland en België.

Roberti - cirkel

Olivier Roberti (België)

Pianodocent aan het Muziekconservatorium van Yerres (Frankrijk), artistiek directeur van de Internationale Muziekacademie Zwitserland (IMAS). Oprichter en directeur van de Internationale Muzikale Ontmoetingen van Enghien.

Herman De Vleeschhouwer

Herman De Vleeschhouwer (België)

Directeur van de Musica Mundi School; titularis van de Academie voor Muziek, Theater en Dans van Sint-Niklaas (Vlaanderen); ere-voorzitter van VerDi, belangenvereniging voor kunstonderwijs op beleidsniveau; voormalig docent Muziektheorie aan het Koninklijk Conservatorium van Gent; delegatieleider van het Internationaal Muziekschool Seminarie

Luba - cirkel

Lubov Aroutiounian (Rusland)

Concertpianist, afgestudeerd aan het Tsjaikovski Conservatorium van Moskou, pianoleraar aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel en de Tsjaikovski Muziekschool, jurylid bij verschillende internationale wedstrijden.


Juryleden voor de eerste ronde

 • Nataliya Chepurenko (België)
 • Milana Chernyavska (Duitsland)
 • Achille Gallo (Italië)
 • Tatiana Kozlova (Israël)
 • Olivier Roberti (België)
 • Lubov Aroutiounian (Rusland)

Juryleden voor de eindronde

 • Nataliya Chepurenko (België)
 • Milana Chernyavska (Duitsland)
 • Achille Gallo (Italië)
 • Tatiana Kozlova (Israël)
 • Olivier Roberti (België)
 • Lubov Aroutiounian (Rusland)
 • Herman De Vleeschhouwer (België)