Aanvraagprocedure

 

"Merci,Maestro!" staat open voor jonge pianisten uit de hele wereld, dus alle jonge pianisten kunnen zich voor deelname aanmelden. 

De aanvraag houdt het volgende in:

Alle deelnemers aan de wedstrijd moeten ONLINE aanvraagformulier voor de voorselectie van het vergelijkend onderzoek en het inschrijvingsgeld betalen met een kredietkaart (na invulling van het inschrijvingsformulier).

Alle videolinks moeten bij het registratiedocument worden gevoegd. Indien bepaalde gegevens of documenten ontbreken, wordt de inschrijving niet in aanmerking genomen.

De inschrijving voor de voorselectie moet vóór 1 maart 2023 worden ingediend.

Belangrijke deadlines:
  • 1 maart 2023 - aanvraag voor voorselectie moet worden ingediend (inclusief 20 euro inschrijvingsgeld) via DEZE link
  • 10 maart 2023 - bekendmaking van de resultaten van de voorselectie
  • 12 maart 2023 - voor geselecteerde kandidaten -> volledig inschrijvingsgeld moet worden betaald en alle vereiste documenten moeten worden ingediend

Door het sollicitatieformulier in te vullen verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van de pianowedstrijd "Merci, Maestro!".

Alle sollicitanten worden per e-mail in kennis gesteld van het feit of zij al dan niet tot het vergelijkend onderzoek zijn toegelaten, nadat het sollicitatieformulier is gecontroleerd en de betaling van de administratiekosten en andere bovengenoemde documenten zijn ontvangen. Onvolledige sollicitatieformulieren worden niet in aanmerking genomen.

Wijzigingen in het repertoire zijn niet meer toegestaan na inschrijving bij de wedstrijd.

Alle vragen over de sollicitatieprocedure kunnen worden gemaild naar: info@mercimaestro.be.